Aquest mes a CRARCentre de Rehabilitació Animal de Referència, el teu centre especialista en fisioteràpia veterinària a Barcelona, volem compartir amb tots vosaltres una notícia de la que estem entusiasmades: hem celebrat la inauguració de les nostres noves instal·lacions al Carrer Wellington 7 de Barcelona.

Aquest esdeveniment, al qual van assistir exclusivament professionals del sector veterinari, marca una fita significativa a la nostra trajectòria com a pioneres i líders en rehabilitació veterinària a la zona de Barcelona.

Un Nou Capítol en Rehabilitació Animal Veterinària

Després de pràcticament un any d’espera, obrim les portes de la nova i evolucionada versió de CRAR. Amb instal·lacions renovades i ampliades, el nou local està dissenyat meticulosament per a elevar l’estàndard de cura i tractament en rehabilitació veterinària.

Des d’ara, CRAR passa a comptar amb 300 m² dedicats exclusivament a la fisioteràpia i rehabilitació de petits animals. Ens atrevim a dir que les nostres instal·lacions passen a ser les més grans d’Espanya.

Instal·lacions d’Avantguarda per a Màxima Eficàcia

  • Espais Amplis i Confortables: Dissenyats per a oferir el millor ambient de recuperació per als nostres pacients i comoditat per a les seves famílies.
  • Rehabilitació Intensiva: El nostre centre ara disposa d’una zona d’hospitalització diürna especialitzada per a atendre casos complicats que requereixen múltiples sessions de tractament al dia, utilitzant tecnologies avançades i tècniques d’avantguarda.
  • Rehabilitació cat-friendly: Maneig adaptat a les necessitats dels gats i respectant els seus tempos, amb un box exclusiu per a felins.
  • Eficiència Millorada: Capacitat per a atendre més pacients simultàniament, la qual cosa optimitza els temps d’espera i millora la nostra capacitat de resposta.

Compromís Renovat amb el Benestar Animal

El nostre compromís amb el benestar i la recuperació dels animals és més forta que mai. Aquest pas és un exemple de la nostra feina d’assegurar-nos que cada pacient rebi una cura personalitzada i altament efectiva, secundat per un equip de professionals expertes i apassionades per la rehabilitació animal.

Èxit de la Jornada de Portes Obertes del nostre Centre de Rehabilitació per a Animals

La jornada de portes obertes va ser un èxit rotund, proporcionant als professionals del sector veterinari l’oportunitat de conèixer de prop les nostres instal·lacions i serveis.

Agraïm a tots els qui ens van acompanyar i van celebrar amb nosaltres aquest gran assoliment.

L’expansió de CRAR no sols reflecteix el nostre creixement com a líders en el sector de la rehabilitació veterinària, sinó també el nostre compromís indestructible amb la millora contínua i l’excel·lència en la cura de la salut animal.

Si no vas poder assistir a la nostra jornada de portes obertes, et convidem a visitar el nostre centre i veure per tu mateix per què som la referència en rehabilitació veterinària a Barcelona. Per a més informació o per a programar una visita, contacta’ns en referencia@crarbcn.com

···
1
CRAR BCN
Hola, deixa’ns el teu missatge i et respondrem el més aviat possible.
...
Hola, déjanos tu mensaje y te responderemos lo antes posible.
...
Hi, leave us your message and we will reply as soon as possible.